Imaginatia este inceputul creatiei.

                           George Bernard Shaw

Suntem o echipa tanara, cu o experienta de 10 ani in domeniul productiei publicitare, avand atelier propriu de gravura laser computerizata, printare indoor/outdoor si printare inkjet si digitala.

Putem executa toata gama de semnalistica interioara si exterioara, de orientare si semnalizare, pentru hoteluri, sedii de firme, institutii publice, scoli, spitale etc. Acestea sunt utilizate in domenii civile sau industriale, utilizandu-se  gravura pe materiale plastice, metalice, lemn, sticla, marmura, granit, piele etc. sau printare cu ecosolvent pe diferite suporturi autocolant, banner, mesh, backlit, hartie blueback etc. Deasemenea putem executa flyer-e, postere, pliante, carti de vizita si meniuri cu grafica clientului sau facuta de noi conform ceritelor dumneavoastra. Tiparul va fi executat digital pe echipamente profesionale.

Fiind producatori, controlul calitati produselor va fi unul exigent,  astfel asigurandu-ne ca avem clienti multumiti ce vor reveni cu placere la noi.

Nu lucram cu intermediari, astfel toate produsele sunt efectuate in atelierul propriu, avand o calitate garantata la preturi de producator.

Clientii nostri sunt firme si persoane fizice de pe plan local si national, bucurandu-ne de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali.

Gravura

Personalizari Fotogravura Signalistica