Imaginația este începutul creației.

                           George Bernard Shaw

Suntem o echipă tânără, cu o experiență de 10 ani în domeniul producției publicitare, având atelier propriu de gravură laser computerizată, printare indoor/outdoor și printare UV.

Putem executa toată gama de signalistică interioară și exterioară, de orientare și semnalizare, pentru hoteluri, sedii de firme, instituții publice, școli, spitale etc. Acestea sunt utilizate în domenii civile sau industriale, utilizându-se  gravura pe materiale plastice, metalice, lemn, sticlă, marmură, granit, piele etc. sau printare cu ecosolvent pe diferite suporturi, precum autocolant, banner, mesh, backlit, hartie blueback etc. De asemenea, putem executa flyer-e, postere, pliante, cărți de vizită și meniuri cu grafica clientului sau realizată de noi, conform cerințelor dumneavoastră. Tiparul va fi executat digital, pe echipamente profesionale.

Fiind producători, controlul calități produselor va fi unul exigent,  astfel asigurându-ne că avem clienți multumiți, ce vor reveni cu plăcere la noi.

Nu lucrăm cu intermediari, astfel toate produsele sunt efectuate în atelierul propriu, având o calitate garantată la prețuri de producător.

Printre clienții noștri se întâlnesc atât firme, cât și persoane fizice de pe plan local și național, bucurându-ne de aprecierea unanimă a clienților noștri actuali.