Fotogravura Laser

Fotografii exceptionale prin tehnologia LaserCadouri Personalizate

Fotogravura este procedeul de imprimare a unei imagini (de regula o fotografie), pe o anumita suprafata. In mod traditional, acest lucru se obtine prin folosirea de substante chimice in scopul arderii suprafetei respective, rezultand o operatie de durata si deseori costisitoare. Fotogravura este acum foarte accesibila, atat din punct de vedere al costurilor, cat si ca durata de executie, datorita tehnologiei laser.

Acum prin fotogravura laser puteti materializa orice poza intr-un cadou personalizat ce poate fi gravat pe lemn, sticla, metal, granit, marmura, sticla acrilica etc.


Fotogravura pe Granit

Fotogravura laser se poate efectua si pe granit negru, cu fotografia oferita de client, pe diferite dimensiuni, maxim admis 40x30cm. Pentru a efectua o fotogravura este necesar a se procesa fotografia in programe speciale, astfel pentru o calitate cat mai buna a produsului final este recomandat ca imaginea sa aiba o luminozitate si  contrast cat mai bune – recomandam o rezolutie de minim 300dpi pentru imaginile scanate. Imaginile marite pot avea un impact negativ asupra calitatatii produsului finit.

Optional se pot adauga si una sau doua linii de text, ca mesaj sau descriere.

Fotogravura pe granit este folosita foarte des in reproducerea fotografiilor celor dragi trecuti in nefiinta acestea rezistand trecerii timpului si intemperiilor timp de peste 50ani.