Intrebari Frecvente

Pe ce materiale se poate executa gravare laser?

Se poate executa pe aproape orice fel de material, mai putin metal. Metalul nu este afectat in niciun fel de gravarea cu laser CO2. Singurele metale care pot fi inscriptionate cu laser, sunt cele cu diverse acoperiri, de exemplu vopsite, eloxate, brunate, etc.

Materiale care pot fi taiate si gravate laser:
Acilice (plexiglas), Lemn(furnir, placaj, balsa), Corian sau Hi-Macs, Metalex (mat dubla fata pt ecusoane), Piele, Kapa, carton Mous, Cauciuc pentru stampile, Materiale textile, Materiale celulozice (hartie, carton simplu, duplex, triplex, mucava si carton ondulat), Pluta, Melamina.

Materiale care pot fi doar gravate laser:
Sticla, Ceramica, Marmura, Aluminiu Anodizat, Otel, Inox (marcare prin pulverizare cu un spray special), Orice metal vopsit, Lemn de esenta tare si mai gros de 10 mm.

Care este viteza de executie a gravarii CO2?

Laserul oferă cea mai rapidă metodă de taiere de pe piață pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive și de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiționale de tăiere. Echipamentul laser poate fi ajustat în așa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producție de masă, în orice mărime.

Ce calitate are gravura laser?

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi. Această rezoluție devine extrem de importantă atunci când ne referim la fotogravură, reprezentarea detaliilor fine, gravură pe sticlă, pe materiale nobile, sau într-unul dintre cele mai dure materiale, granitul. Un mare avantaj îl oferă faptul că prin gravură și tăiere laser, materialul nu suferă deplasări pe masa de lucru, nu necesită prinderi speciale.