Fotografii exceptionale prin tehnologia laser

Fotogravură pe granit

Fotogravura laser se poate efectua si pe granit negru, cu fotografia oferită de client, pe diferite dimensiuni, maxim admis 40x30cm. Pentru a efectua o fotogravură este necesar a se procesa fotografia, în programe speciale. Astfel, pentru o calitate cât mai buna a produsului final, este recomandat ca imaginea să aibă luminozitate și contrast cât mai bune. Recomandăm o rezoluție de minim 300dpi pentru imaginile scanate. Imaginile mărite pot avea un impact negativ asupra calității produsului finit.

Opțional, se pot adaugă și una sau două linii de text, ca mesaj sau descriere.

Fotogravura pe granit este folosită foarte des în reproducerea fotografiilor celor dragi, trecuți în neființă, acestea rezistând trecerii timpului și intemperiilor timp de peste 50ani.

Cadouri  Personalizate

Fotogravura este procedeul de imprimare a unei imagini (de regulă o fotografie), pe o anumită suprafață. în mod tradițional, acest lucru se obține prin folosirea de substanțe chimice în scopul arderii suprafeței respective, rezultând o operație de durată și deseori costisitoare. Fotogravura este acum foarte accesibilă, atât din punct de vedere al costurilor, cât și ca durată de execuție, datorită tehnologiei laser.

Acum, prin fotogravura laser, puteți materializa orice poza intr-un cadou personalizat ce poate fi gravat pe lemn, sticlă, metal, granit, marmura, sticlă acrilică etc.