Fotografii excepționale prin tehnologia laser

 

 

Cadouri Personalizate

   Fotogravura este procedeul de imprimare a unei imagini (de regulă o fotografie), pe o anumită suprafață. În mod tradițional, acest lucru se obține prin folosirea de substanțe chimice în scopul arderii suprafeței respective, rezultând o operație de durată și deseori costisitoare. Fotogravura este acum foarte accesibilă, atât din punct de vedere al costurilor, cât și ca durată de execuție, datorită tehnologiei laser.

   Acum, prin fotogravura laser, puteți materializa orice poza într-un cadou personalizat ce poate fi gravat pe lemn, sticlă, metal, granit, marmură, sticlă acrilică și multe altele.

Fotogravură pe granit

   Fotogravura laser se poate efectua și pe granit negru, cu fotografia oferită de client, pe diferite dimensiuni, maximul admis fiind de 40x30cm. Pentru a efectua o fotogravură este necesară procesarea fotografiei, în programe speciale. Astfel, pentru o calitate cât mai buna a produsului final, este recomandat ca imaginea să aibă atât luminozitate, cât și contrast cât mai bune. Recomandăm o rezoluție de minim 300dpi pentru imaginile scanate. Imaginile mărite pot avea un impact negativ asupra calității produsului finit.

 Fotogravura pe granit este folosită foarte des în reproducerea fotografiilor celor dragi, trecuți în neființă, acestea rezistând trecerii timpului și intemperiilor timp de peste 50 ani.

De ce să alegi gravarea laser?

Versatil

Cu ajutorul tehnologiei laser pot fi inscripționate o varietate de materiale, precum lemn, plastic, acril și multe altele.

Produse Personalizate

Datorită programului utilizat pentru acest proces, posibilitățile de creație sunt infinite. Imaginația este singura limită!

Înaltă Precizie

Gravura laser este cea mai precisă metodă de inscripționare, lucrările putând fi efectuate chiar și pe cele mai mici suprafețe.

Făcut să te surprindă

Satifacție garantată

Sună acum

sau